Man (39) opgepakt met vals E-rijbewijs – Eerder had hij valse $50 biljetten in bezit

De 39 jarige verdachte O.B. werd 3 maart door de leden van het Regio Bijstand Team aangehouden, nadat enkele medewerkers van een E-id booth constateerden, dat hij met een E-Rijbewijs een E-ID wilde aanvragen.

Na onderzoek bleek dat het E-rijbewijs valselijk was opgemaakt. Nadat de verdachte aan het politieureau Centrum was overgedragen bleek dat er ook een andere zaak tegen hem in onderzoek was.

De man had op 21 februari twee biljetten van $50 gewisseld bij een sappenverkoopster waar hij een fles sap kocht. Later op de dag werd de verkoopster door een cambio medewerker, waar zij het geld zou omzetten naar SRD, erop geattendeerd dat het om vals geld ging.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de verdachte O.B. in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt door de politie van Bureau Centrum voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!