LC Paramaribo South zet dames in het zonnetje tijdens speciale avond

Tijdens een bijzondere avond georganiseerd door LC Paramaribo South werden de vrouwelijke leden op een unieke manier geëerd in verband met de Internationale Dag van de Vrouw op 8 maart.

Onder hen was ook Meritha Vas-Moniz, als lady lions, die speciaal voor deze gelegenheid was uitgenodigd. De avond werd extra bijzonder gemaakt door Lion Joyce Lapar, de president van de club, die Vas-Moniz vereerde met een persoonlijk geschreven gedicht, aangeboden namens haar club.

Deze speciale bijeenkomst diende als een erkenning van de cruciale rol die vrouwen spelen binnen de organisatie en de bredere gemeenschap. Het initiatief werd door alle aanwezigen met open armen ontvangen en zorgde voor een hartverwarmende sfeer onder de leden van LC Paramaribo South.

Met zulke initiatieven laat LC Paramaribo South zien hoe belangrijk het is om de inzet en bijdragen van haar vrouwelijke leden te erkennen en te vieren. Deze bijzondere avond zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als een memorabel moment van waardering en verbondenheid binnen de club.

error: Kopiëren mag niet!