Jennifer Lopez verruilt haar favoriete jeans met wijde pijpen voor overall met wijde pijpen

Het is geen geheim dat Jennifer Lopez fan is van baggy denim. Hoewel haar genegenheid voor het materiaal vaak tot uiting komt in een spijkerbroek met wijde pijpen, heeft ze onlangs een gezellige en casual draai aan de rage gegeven door in een overall met wijde pijpen te stappen. Plus een gezellig paar platform-Uggs.

Toen zij zondag met echtgenoot Ben Affleck in Los Angeles was, zag de zangeres van “Can’t Get Enough” er moeiteloos cool uit in een oversized stonewash-denimoverall, gecombineerd met een wafelgebreid wit topje en een lang romig kabelgebreid vest. Ze hield de gezellige sfeer in stand met haar schoenen en koos voor wat lijkt op een karamelversie van de mini-platformlaarzen van Ugg, en droeg een kleine Hermès Birkin-tas met krokodillenreliëf in bloedsinaasappel.

Om haar ensemble af te maken, heeft ze haar kenmerkende oorringen toegevoegd. Affleck ging ook voor een rustige outfit in een zwart-wit geruite shacket met schapenvachtvoering, gelaagd over een zwart en donkergrijs T-shirt, evenals een zwarte broek en zwart-blauwe Nike-sneakers.

Net na de release van haar negende studioalbum, This Is Me … Now vertelde Lopez onlangs over hoe Affleck haar creatieve proces ondersteunde. “Toen Ben en ik weer bij elkaar kwamen, dacht ik: ‘Ik wil weer muziek maken, ik wil weer de studio in’”, zei ze op een persconferentie. “Ik was heel, heel geïnspireerd.”

Ze voegde eraan toe: “Het beëindigde deze twintig jaar durende reis over een heleboel vragen die ik had over liefde en mezelf zijn, een hopeloze romanticus, en wat het betekent om echt een soort gezondere, meer zelfaccepterende fase voor mezelf binnen te gaan. Wat daaruit zal gebeuren, hoop ik, zullen nog meer prachtige dingen zijn waar ik tot nu toe zo veel voor heb mogen beleven.”

error: Kopiëren mag niet!