Akshay Kumar is een ‘stalen’ Bollywood acteur 

Choreograaf Bosco Martis zei over de discipline die Akshay Kumar met zich meebrengt, dat de acteur het vermogen heeft om lichamelijk ongemak te overwinnen en de klus te klaren. In een nieuw interview sprak Martis over de werkethiek van Bollywood-supersterren als Shah Rukh Khan, Salman Khan en Akshay Kumar.

Ieder van hen heeft zijn eigen bagage en persoonlijkheid, en Bosco benadrukte het verschil in hun benadering van werk, vooral dans. Hij verwierp de geruchten over het gebrek aan toewijding van Salman, terwijl hij Shah Rukh prees omdat hij uitzonderlijk toegewijd was aan zijn vak.

Hij erkende ook de reputatie van Akshay dat hij de werkuren niet verlengt, terwijl hij de bereidheid van de acteur prees om de klus te klaren, wat er ook gebeurde. In een interview met Siddharth Kannan choreografeerde Bosco onlangs vier nummers voor de aankomende film ‘Bade Miyan Chote Miyan’, en onthulde dat Akshay de hele tijd koorts had.

Hij zei: ‘Het is een genot om met hem samen te werken. Als je met hem samenwerkt, komt hij met uitstekende suggesties. Soms luister ik naar ze, soms niet. Soms moet ik wel, soms niet.” Hij vervolgde: “Hij werkt acht uur lang strikt, maar gedurende die acht uur verlaat hij de set niet. Hij zegt tegen mij: ‘Mag ik alsjeblieft weggaan? Zijn mijn kinderen niet jouw kinderen?’ Maar de schoonheid van hem is wanneer hij zit, en wanneer hij werkt… Hij was niet goed voor de Jordan-shoot. Het ging niet goed met hem, hij had niet gerepeteerd. Hij had 101-102 koorts, maar hij danste. Er was geen pauze. We hebben vier nummers achter elkaar opgenomen bij een temperatuur van 4 graden. Er was een koude rilling, de dansers moesten extra zorg krijgen. Akshay was er net mee bezig. Ik kon zien dat hij verkouden was. Maar “woh faulaad hai (hij is een man van staal).”

error: Kopiëren mag niet!