UEFA Champions League Achtste Finale op Woensdag 6 Maart

6 maart 2024 – In de tweede ronde van de achtste finales van de UEFA Champions League staan onder andere Real Madrid en RB Leipzig tegenover elkaar in het Santiago Bernabéu-stadion in Madrid. De loting voor de kwartfinales van de UEFA Champions League vindt plaats in Nyon, Zwitserland, op 15 maart.

De UEFA Champions League 2023-24 is het 32e seizoen van het belangrijkste clubvoetbaltoernooi in Europa.

De Engelse Premier League-titanen Manchester City zijn de titelverdedigers na hun overwinning op Internazionale in de finale van vorig seizoen, waarmee ze voor de eerste keer de titel wonnen.

De finale wordt gespeeld in het Wembley Stadium in Londen op 1 juni 2024.

De UEFA Champions League wordt betwist door de hoogst gerangschikte teams van de sterkste UEFA-nationale associaties. Het is de topprestatie in Europese clubvoetbalcompetitie en een van de meest prestigieuze toernooien ter wereld. De finale van de Champions League is het meest bekeken jaarlijkse sportevenement wereldwijd.

error: Kopiëren mag niet!