Titelgevecht Serrano-Meinke Op Laatste Moment Geannuleerd

Het langverwachte bokstitelgevecht tussen de verenigde vrouwelijke vedergewicht kampioen Amanda Serrano en Nina Meinke, gepland in San Juan, Puerto Rico, is op het laatste moment geannuleerd. De Puerto Ricaanse Boksbond verklaarde Serrano medisch ongeschikt na een oogblessure die ze opliep. Dit nieuws werd bekendgemaakt net na het co-hoofdevenement tussen Jake Paul en Ryan Bourland.

Serrano, die haar WBA, IBF, en WBO vedergewicht titels zou verdedigen tegen Meinke, zou voor het eerst sinds 2021 weer op eigen bodem vechten. “Ik wilde vechten, voor mijn mensen,” zei een emotionele Serrano. Door een chemische stof die tijdens een hardloopsessie in haar oog liep, werd ze echter gehinderd en uiteindelijk niet vrijgegeven voor de wedstrijd.

Most Valuable Promotions heeft aangekondigd Meinke haar volledige gage te betalen en toeschouwers krijgen hun geld terug. Serrano hoopte haar winstreeks voort te zetten, terwijl Meinke uitkeek naar haar eerste strijd om een verenigde wereldtitel.

error: Kopiëren mag niet!