LeBron James breekt de 40.000 punten mijlpaal in de NBA

LeBron James heeft in de NBA-wedstrijd van de Los Angeles Lakers tegen de Denver Nuggets de historische mijlpaal van 40.000 carrièrepunten bereikt. Dit record, behaald in het tweede kwart van de wedstrijd, onderstreept zijn voortdurende dominantie in zijn 21e seizoen. James ontving voor deze prestatie staande ovaties en werd geëerd met een videopresentatie. Coach Darvin Ham en Nuggets-coach Michael Malone prezen zijn voortdurende uitmuntendheid en invloed op het spel, wijzend op zijn uitzonderlijke bijdrage en veelzijdigheid als de enige NBA-speler met minstens 10.000 punten, rebounds en assists. James’ toewijding en prestaties hebben hem ver boven de historische prestaties van Kareem Abdul-Jabbar geplaatst, met James die nu het record voor de meeste punten in de NBA-geschiedenis op zijn naam heeft staan.

error: Kopiëren mag niet!