Celtics Behalen Tiende Overwinning Op Rij Met Overwinning Op Mavericks

In een indrukwekkende basketbalavond heeft het team van de Boston Celtics hun tiende opeenvolgende overwinning behaald door de Dallas Mavericks met een score van 138-110 te verslaan. Jayson Tatum, ondanks een trage start, wist topscorer te zijn met 32 punten. De wedstrijd die plaatsvond op vrijdagavond zag de Celtics hun winstreeks uitbreiden, wat hun positie als een van de top teams dit seizoen verder verstevigt.

Jayson Tatum, die na 17 minuten slechts twee punten had, wist zich te herpakken en sloot de wedstrijd af met 10 uit 19 schoten vanaf het veld, waarbij hij ook acht rebounds pakte. Belangrijke bijdragen kwamen ook van Jaylen Brown met 25 punten en Kristaps Porzingis met 24 punten. De Celtics waren bijzonder sterk vanaf de driepuntslijn met een percentage van 48.8%, waarbij Tatum 5 van zijn 9 pogingen verzilverde en Porzingis vier driepunters maakte.

Aan de kant van de Mavericks was Luka Dončić de uitblinker met 37 punten, 12 rebounds en 11 assists, wat zijn twaalfde triple-double van het seizoen markeert.

Naast het hoogtepunt van de Celtics, waren er nog meer opvallende prestaties in de NBA. Onder andere de overwinning van de Sacramento Kings in een overuur thriller tegen de Minnesota Timberwolves en een indrukwekkende overwinning van de Los Angeles Clippers op de Washington Wizards, ondanks het verlies van Russell Westbrook door een gebroken hand.

De Golden State Warriors wisten ook te schitteren door de Toronto Raptors te verslaan en zo hun achtste opeenvolgende uitoverwinning te boeken. Ondertussen hebben de Milwaukee Bucks hun vijfde opeenvolgende winst behaald, dit keer tegen de Chicago Bulls, met Giannis Antetokounmpo die 46 punten, 16 rebounds en zes assists noteerde.

De NBA avond was gevuld met spectaculaire prestaties, opmerkelijke overwinningen en een paar historische momenten, met als hoogtepunt de tiende opeenvolgende overwinning van de Boston Celtics.

error: Kopiëren mag niet!