Kries Ramkhelawan ‘remakes Rang Daal Ke Mohanwa’ 

‘Rang Daal Ke Mohanwa’ is een in 1987 opgenomen hit en nu wordt het een nog grotere hit. Kries Ramkhelawan ‘Remakes Rang daal ke Mohanwa’, is wereldbekend geworden.

“Geschreven door mijn Bhojpuri Guru Baba Baleswar. Met muziek van Rehan en Randy Baitali, een mix van Kamlesh Ramkhelawan, dat wordt beslist met een zeer spicy Beat”, aldus de populaire, internationaal erkende ‘guru’ Kries Ramkhelawan in gesprek met Dagblad Suriname.

Voor deze Phagwa wordt dit een ‘International super hit’. “De ‘clip shooting’ is volop in gang. Met medewerking van de heer Ramon Jwalapersad, hebben wij onze ‘outdoor shooting’ op het park van Roeli’s Event Venue’ kunnen filmen. Prachtige lokatie zoals iedereen dat weet van Roeli’s Event Venue. Met Raiza Ashley Sharniel en studenten van ‘KRMI muziek school’ is het altijd een feest tijdens de opnames. Namo tv onder leiding van ‘Mr RJ Kumar’ heeft alles gefilmd. Deze clip gaat u dagelijks naar Holi Phagwa toe op Namo TV zien. Wij gaan het ook op andere televisiezenders uitzenden, dus blijft u ons volgen.”

Verhoog jouw Phagwa sfeer met Kries Ramkhelawan’s ‘Rang Daal Ke Mohanwa’. Guru Kries Ramkhelawan bedankt een ieder voor zijn of haar bijdrage aan het tot stand komen van deze bijzondere ‘spicy’ clip en veder wenst hij een ieder alvast een ‘Shubh Holi’ toe.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!