Bromfietser overlijdt in AZP na op Brownsweg tegen EBS-te zijn gereden

De politie van het politiebureau Brownsweg kreeg vrijdagochtend rond twee uur de melding van de poli van de Medische Zending (MZ) te Brownsweg, dat een slachtoffer van een eenzijdig verkeersongeval zich daar had gemeld. Naar aanleiding daarvan gingen meteen enkele agenten naar de poli voor onderzoek.

Daar werd het slachtoffer Gianni F. aangetroffen, dieverklaarde dat hij over de Brownsweg reed en ter hoogte van Fargo’s place bij het beschrijven van een bocht de controle over het stuur verloor waardoor hij met zijn bromfiets tegen een EBS-mast reed en viel. Door de slag liep hij zware verwondingen op.

Een omstander bood hem hulp en  bracht hem met spoed naar de poli voor medische behandeling. Daar werd hij medisch behandeld en vervolgens in een ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, voor verdere behandeling.

Het slachtoffer werd op de Intensive Care van de SEH opgenomen, maar overleed enkele uren later, zo bericht de Unit Verkeer Midden van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!