‘Rinka’ en ‘Barba’ in de kraag gevat voor diefstal dienstwapen van DNV’er

De verdachten R.R. alias ‘Rinka’ of ‘Maf’ (35) en W.H. alias ‘Barba’ (29) zijn woensdag 28 februari na overleg met het Openbaar Ministerie door de afdeling Recherche Midden Suriname in verzekering gesteld.

Ene Dwight, die tewerkgesteld is bij het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), deed zaterdag 17 februari op het politiebureau Santodorp aangifte van diefstal van zijn tas met daarin zijn dienstwapen, een geldbedrag ter waarde van ongeveer SRD 1.000 en persoonlijke spullen. De tas bevond zich in zijn auto.

De zaak werd overgedragen aan de afdeling Recherche Midden Suriname die, na goed speurwerk, de twee verdachten in beeld bracht.

Het weggenomen dienstwapen is achterhaald en in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!