Louis Vismale benadrukt zijn onafhankelijkheid van politieke partijen

In een recent interview op Stanvaste Radio onder leiding van Frans Pinas in Nederland, heeft Louis Vismale, bekend van zijn televisieprogramma 1 voor 12, duidelijk gemaakt dat hij geen lid is van de politieke partij Pertjajah Luhur, ondanks eerdere beweringen van de partij. 

Het gesprek lichtte Vismale’s toewijding aan sociale missies en zijn voortdurende inzet voor de gemeenschap toe, los van enige politieke affiliatie.

Vismale sprak over de verwarring die ontstond nadat Pertjajah Luhur publiekelijk beweerde dat hij tot hun gelederen was toegetreden. Hij weerlegde deze beweringen krachtig, wat wijst op een mogelijk misverstand of verkeerde communicatie tussen hem en de partij. “Ik ben geen politiek partijker hier”, zei Vismale tijdens het interview, waarbij hij de focus legde op zijn rol in het aanpakken van sociale problemen en de ondersteuning van de minderbedeelden.

In het interview kwam ook naar voren, dat Vismale ambitieuze plannen heeft om tijdens het Kwaku-festival een stand op te zetten voor het inzamelen van donaties voor sociale projecten. 

error: Kopiëren mag niet!