Deepika Padukone en Ranveer Singh bevestigen zwangerschap 

Na weken van speculatie hebben Ranveer Singh en Deepika Padukone bevestigd dat ze samen hun eerste kind verwachten. De twee acteurs deelden een schattige aankondiging op hun Instagram gepost en kondigden aan dat de baby in september van dit jaar zal arriveren.

Er werd gespeculeerd dat Deepika en Ranveer hun eerste kind verwachtten, vooral nadat de actrice in een sari bij de BAFTA Awards verscheen en haar middenrif verborg. De twee bleven echter zwijgen. Warme felicitaties en oprechte wensen stroomden binnen van Bollywood-beroemdheden voor Deepika en Ranveer in de commentarensectie.

Zangeres Shreya Ghoshal schrijft: “Omg!!!! Zo opgewonden, zo blij voor jullie allebei. Heel veel gefeliciteerd.” Kriti Sanon post als reactie: “Omg!!!!  Gefeliciteerd jullie twee!!!” Deepika’s Chhapaak co-ster Vikrant Massey, feliciteerde ook. Sonakshi Sinha feliciteerde het stel en schreef: “Je beste productie tot nu toe!!!!  Zo blij voor jullie allebei… gefeliciteerd.”

Sonam Kapoor, Rakul Preet Singh, Ayushmann Khurrana, Bhumi Pednekar en Shehnaaz Gill wensten het stel ook.

error: Kopiëren mag niet!