De bruiloft van Anant Ambani & Radhika Merchant

Van Beyoncé voor Rs 33 Crores tot Maroon 5 voor Rs 8-12 Crore, dit is hoeveel de Ambani’s hebben uitgegeven aan internationale artiesten die optreden op hun bruiloften. Van Beyoncé tot Chris Martin van Coldplay: de bruiloften van de Ambani-kinderen hebben altijd exclusieve optredens gekend die hen een aardige cent hebben gekost.

Dit is geen oefening: Rihanna komt naar India! Je kunt echter geen kaartjes boeken omdat ze optreedt op een privé-evenement: de bruiloft van Anant Ambani & Radhika Merchant.

Het driedaagse evenement, tussen 1 en 3 maart op het weelderige Ambani-landgoed in Jamnagar in Gujarat, is eigenlijk een pre-huwelijksfeest van de jongste zoon van Reliance-voorzitter Mukesh Ambani, waarbij het officiële huwelijk in juli plaatsvindt.

De jongste Ambani-telg trouwt met Radhika Merchant, dochter van farmagigant Vivian Merchant. Samen met Rihanna worden de beroemde gasten getrakteerd op opwindende optredens van onder meer Arijit Singh, Diljit Dosanjh, Pritam, Hariharan en Ajay-Atul op de bruiloft van Anant Ambani en Radhika Merchant.

error: Kopiëren mag niet!