Mexicaanse schoonheidssalon gaat viral om ‘afschuwelijke’ make-up

Een Mexicaanse schoonheidssalon, Ohio Esthetic, heeft ondanks of dankzij zijn niet-vleiende make-upcreaties een verrassende populariteit op TikTok bereikt. 

Video’s met titels als ‘Makeup to Go Sign the Divorce’ en ‘When You Thought You Would Be Single on Valentine Day’, tonen jonge vrouwen met overdadige lagen make-up, wat leidt tot hilariteit en miljoenen views.

Ondanks kritiek heeft de salon ervoor gekozen zijn humoristische kant te omarmen door te blijven inzetten op over-the-top make-upvideo’s en zelfs gratis make-upsessies aan te bieden aan commentatoren. 

Met meer dan 400.000 volgers en video’s die miljoenen keren zijn bekeken, bewijst Ohio Esthetic dat zelfs slechte publiciteit tot succes kan leiden.

error: Kopiëren mag niet!