Drake’s 10 beste muziekvideo’s gerangschikt

Van ‘Rich Baby Daddy’ tot ‘HYFR’, hier is een ranglijst van Drake’s beste muziekvideo’s aller tijden. Drake is een meester in het maken van momenten (en memes) en veel daarvan zijn door de jaren heen uit zijn muziekvideo’s gekomen.

Muziekvideo’s zijn nooit de specialiteit van de rapper uit Toronto geweest, en ze zijn niet altijd zo kunstig als de beelden van zijn collega’s, maar één ding dat The Boy wel weet, is een personage spelen wanneer de camera’s beginnen te draaien.

De beste Drake-video’s zijn gebaseerd op geweldige verhalen, ook al sluiten ze niet altijd aan bij het onderwerp van de nummers zelf. Of hij nu op de vlucht is voor Jamaicaanse gangsters in ‘Find Your Love’ of wordt lastiggevallen door Kevin Durant in ‘Laugh Now Cry Later’, Drake-video’s zullen altijd theatraal en vermakelijk zijn, zowel ten goede als ten kwade. Je kunt natuurlijk niet over Drake-video’s praten zonder de memes te noemen.

Hij weet hoe hij het internet moet verlichten en zijn video’s hebben door de jaren heen talloze virale momenten opgeleverd. Wie zou de dansbewegingen in zijn rode pufferjack uit de video “Hotline Bling” kunnen vergeten? 

Zelfs zijn vader Dennis Graham ging viraal nadat hij zijn beruchte optreden had gemaakt in de visuals van ‘Worst Behavior’. Drake’s muziekvideo’s vinden altijd een manier om de naald te bewegen, ongeacht hoe je er persoonlijk over denkt. Nadat hij deze maand het internet weer aan het praten kreeg met de ‘Rich Baby Daddy’-beelden, zijn Drake’s 10 beste muziekvideo’s gerangschikt. Eén ding dat Drake graag doet, is acteren, een volledige filmische ervaring.

error: Kopiëren mag niet!