Will Smith en Melanie Liburd ‘kussen’ tijdens filmen huwelijksscène voor Bad Boys 4

De vierde film in de franchise zal naar verwachting in juni in de bioscoop verschijnen. Will Smith werd gespot tijdens het filmen van een romantische scène voor zijn aankomende film, Bad Boys 4, in de stad waar hij ooit een lied over schreef.

Vrijdag werd de Oscar-winnaar, 55, vastgelegd terwijl hij co-star Melanie Liburd kuste terwijl ze een bruiloft op een zonnige dag speelden. Voor de scène droeg Smith een witte blazer, een zwarte pantalon en een zwarte vlinderdas, terwijl de 36-jarige Liburd een klassieke witte trouwjurk droeg met een enorme sluier.

Omringd door zijn collega-acteurs gaf Smith – die in de film zijn rol als rechercheur luitenant Michael Eugene ‘Mike’ Lowrey samen met vriend Martin Lawrence in de film zal hernemen – Liburd een kusje op de lippen terwijl de mensen om hen heen zich verheugden.

De scène zal verschijnen in het vierde deel van de komediefranchise, dat naar verwachting op 14 juni in de bioscoop zal verschijnen. Smith en Lawrence, bevestigden het project voor het eerst in januari 2023, toen het paar dezelfde video op Instagram plaatste met het onderschrift.

De clip – met als soundtrack ‘Shake Ya Tailfeather’ van Nelly, Diddy en Murphy Lee, uit de soundtrack van Bad Boys II – begon met Smith die naar het huis van zijn medespeler reed, voordat Lawrence de deur opende en hem binnenliet. ‘Het is officieel,  jullie allemaal”, zei Smith. “Bad Boys 4 life”, schat!”.

Bad Boys verscheen voor het eerst in de bioscoop in 1995 en werd gevolgd door Bad Boys II in 2003 en Bad Boys for Life in 2020. Het duo heeft sindsdien delen van de nieuwe film in Atlanta gefilmd en heeft zich zelfs in hun politiekleding op de set gestoken. In de nieuwe film, geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah, spelen ook Eric Dane, Alexander Ludwig en Vanessa Hudgens.

error: Kopiëren mag niet!