Echtpaar Simbhoedatpanday-Binda viert gouden huwelijk

Het echtpaar Simbhoedatpanday-Binda vierde vrijdag 23 februari hun gouden huwelijk. De heer Alfred Simbhoedatpanday en mevrouw Esselien Simbhoedatpanday-Binda kijken terug op vijftig jaar huwelijk, gevuld met liefde, respect, geduld en de kracht van de Heer.

De heer Simbhoedatpanday werkte als laborant bij de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij en genoot een succesvolle carrière, met onder andere een opleiding in Amerika. Mevrouw Simbhoedatpanday-Binda was actief in het onderwijs en is nog steeds betrokken bij verschillende organisaties en verenigingen.

Het echtpaar, dat een dochter, een zoon en vijf kleinkinderen heeft, werd tijdens de viering van hun gouden huwelijk verrast met een enveloppe met inhoud namens de president.

Familie en vrienden prijzen het echtpaar als lieve en zorgzame ouders die altijd met liefde hun kinderen hebben opgevoed. Gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal!

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!