Zweedse Voetballer Kristoffer Olsson Op Intensive Care met Acute Hersenaandoening

De Zweedse middenvelder Kristoffer Olsson, spelend voor de Deense club FC Midtjylland, is opgenomen in het ziekenhuis met een ernstige hersenaandoening. Na plotseling het bewustzijn te hebben verloren thuis, werd de 28-jarige Olsson overgebracht naar het Aarhus Universitair Ziekenhuis waar hij momenteel aan de beademing ligt. Een team van vooraanstaande medische experts in Denemarken is bezig met het diagnosticeren van zijn aandoening en het starten van de behandeling.

FC Midtjylland heeft bevestigd dat Olsson lijdt aan een acute ziekte gerelateerd aan de hersenen, die niet het gevolg is van zelfbeschadiging of externe factoren. De club voelde zich genoodzaakt om details over Olsson’s toestand vrij te geven vanwege toenemende geruchten over zijn afwezigheid.

Olsson, die 47 keer voor het Zweedse nationale team heeft gespeeld, is een geliefd lid van de FC Midtjylland-gemeenschap. De club en zijn aanhangers bieden hun volledige steun en beste wensen aan Kristoffer en zijn familie tijdens deze moeilijke tijd. Olsson heeft een indrukwekkende carrière gehad, met speelperiodes bij Anderlecht, Krasnodar, en AIK, voordat hij terugkeerde naar Midtjylland in 2022.

error: Kopiëren mag niet!