Timbaland: “Vultures 2 van Kanye West en Ty Dolla Sign is onderweg”

De legendarische producer gaf een update over het tweede deel van de ‘Vultures’-trilogie. Hij zegt dat het volgende deel van de Vultures-trilogie van Kanye West en Ty Dolla Sign eraan komt.

Zaterdag ging de legendarische producer naar X (voorheen bekend als Twitter) om een ​​update te geven over het nieuwe album. Timbalands bijdragen aan Vultures 1 omvatten “Keys to My Life” en “Fuk Sumn” met Playboi Carti en Travis Scott.

Het eerste deel van de Vultures-trilogie debuteerde op nummer 1 in de Billboard 200-hitlijst met 148.000 equivalente albumeenheden voor de week die eindigde op 15 februari, zo meldde Billboard destijds. Alle 16 nummers van het album stonden ook in de Hot 100.

Zondag werd aangekondigd dat Vultures 1 voor de tweede opeenvolgende week bovenaan de hitlijst stond met 75.000 equivalente albumeenheden in de VS. Er is geen bekende tijdlijn voor Vultures 2. In de tussentijd hebben Ye en Ty nummers van hun eerste gezamenlijke LP uitgevoerd tijdens een aantal “Vultures Listening Events”, waarvan de meest recente donderdag in Milaan, Italië, plaatsvond.

error: Kopiëren mag niet!