Rohan Marley: “Lauryn Hill is de vrouwelijke versie van zijn vader Bob Marley”

Atleet en zakenman Rohan Marley vergelijkt zijn vader, wijlen reggae-icoon Bob Marley, met zijn ex-partner Lauryn Hill. De vergelijking kwam toen hij de hitmaker Doo Wop (That Thing) preesm omdat hij een instrumentaal figuur was in het succesvolle muziekdebuut van hun zoon YG Marley.

“Prijs mevrouw Lauryn Hill…”m zei hij in de nieuwste aflevering van Drink Champs. “Het is duidelijk mijn zoon, maar zij is zijn moeder en je weet wat haar vak is… Het is een van de redenen waarom ik er, toen ik jong was, altijd mijn punt van maakte om me nooit met de muziek van mevrouw Hill te bemoeien. Ik neem een ​​​​achterbank voor haar muziek omdat ze super geweldig is … ”

Later voegde hij eraan toe: ‘Het is zo mooi om te zien hoe ze haar kunst creëert en Joshua (YG Marley) de weg leert, en Joshua op het podium brengt om voor haar te openen… om hem weg te geven en hem in de spotlight te zetten, en dat heeft hem geleid en  hielp hem zijn muziek te orkestreren. Zij is de G, een echte G… Ze is van topklasse. Laten we een poging wagen voor mevrouw Lauryn Hill.”

Het paar ontmoette elkaar in de jaren negentig en kreeg samen vijf kinderen in een ‘spiritueel huwelijk’. Hun knipperlichtrelatie eindigde in 2011. Toen hem werd gevraagd naar de druk waarmee YG Marley wordt geconfronteerd om uit te blinken vanwege zijn muzikale afkomst, zei Rohan dat de basis al is gelegd om dergelijke angst te verlichten.

“Hij heeft geen druk”, zei de oprichter van Marley Coffee. “Zijn moeder maakte de weg vrij, ik deed wat ik moest doen, de erfenis van zijn vader en grootvader – hij heeft geen druk. Zie je niet hoe cool hij is? Maar het is niet daarom. Het komt door zijn eigen leven, zijn eigen ervaringen.. Onthoud dat Lauryn Hill zijn moeder is.

error: Kopiëren mag niet!