Motorrijder (31) overlijdt na aanrijding met 16-jarige bromfietser

De 31-jarige motorrijder R.P. is maandag 26 februari na een aanrijding met een bromfietser op de Leo Eliazerstraat onderweg naar het ziekenhuis overleden.

De politie van het bureau Flora kreeg een melding van een aanrijding tussen een motor en een bromfiets, waarop agenten naar de locatie gingen voor onderzoek. Uit het voorlopige onderzoek van de agenten is naar voren gekomen dat zowel de motor als de bromfiets p[ de Leo Eliazerstraat reden. De motorrijder kwam vanuit de richting van de Tapoeripastraat en reed richting de Coesewijnestraat, terwijl de 16-jarige bromfietser in tegenovergestelde richting reed.

Op een bepaald moment belandde R.P. vermoedelijk op de rijhelft van zijn tegenligger en kwam daarbij met vrij hoge snelheid tegen de bromfietser aan. Zowel de motorrijder als de bromfietser raakten zwaargewond en werden in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP. 

De motorrijder is onderweg naar de SEH overleden, terwijl de bromfietser in het AZP is opgenomen.

Het lichaam van R.P. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen en beide voertuigen zijn ter herkeuring ook in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!