Lage werkdruk Groot Paramaribo door onderhoudswerkzaamheden SWM

De Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) kondigt aan dat er vanaf donderdag 29 februari belangrijke onderhoudswerkzaamheden zullen plaatsvinden aan het productiestation aan de Van Hattemweg.

Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de kwaliteit van de waterlevering te waarborgen en zullen enkele dagen in beslag nemen.

Als direct gevolg van deze onderhoudswerkzaamheden zal Groot Paramaribo te kampen hebben met een lagere waterdruk dan gebruikelijk. Verbruikers worden aangemoedigd om de nodige voorzieningen te treffen, zoals het opslaan van water, om hinder te minimaliseren.

De SWM erkent het ongemak dat deze situatie kan veroorzaken en vraagt om het begrip van haar klanten gedurende deze periode. Het bedrijf benadrukt dat deze werkzaamheden cruciaal zijn voor het behoud van de infrastructuur en de continuïteit van de waterlevering op lange termijn.

error: Kopiëren mag niet!