Dua Lipa ambassadrice beauty-afdeling Yves Saint Laurent

Dua Lipa (28) wordt de nieuwe ambassadrice van YSL Beauty, de beauty-afdeling van het modehuis Yves Saint Laurent. De zangeres zal in haar rol van Global Makeup Ambassador diverse campagnes voor het merk voeren.

Dua is sinds 2019 al het gezicht van het parfum YSL Libre, maar houdt zich ook graag bezig met make-up. “Dit voelt als een natuurlijke overgang in onze relatie”, zegt de zangeres op de website van modeblad Elle. “Ik zit al vijf jaar bij dit merk. Ik ben met dit merk opgegroeid.”

Hoewel Dua nu anderen moet inspireren met haar make-up, kijkt ze zelf graag naar haar moeder. “Ik keek altijd tegen haar op, op het gebied van stijl en make-up. Ze is mijn beauty-icoon.”

Maar invloeden komen niet alleen van haar moeder, ook vanuit muzikale hoek. Zo besloot de zangeres in de studio haar haar rood te verven. “Het voelde alsof rood heel erg paste bij het geluid. Ik dacht: ik ga mijn haar rood verven en we zien wel wat er gebeurt. Ik hou van experimenteren.”

error: Kopiëren mag niet!