Automobilist (30) te Blauwgrond op slag dood na met hoge snelheid tegen geparkeerde auto te zijn aangereden 

De 30-jarige automobilist M.A. was vanochtend, dinsdag 27 februari, bij een eenzijdig verkeersongeval ter hoogte van de SWM aan de Constant Vredestraat te Blauwgrond op slag dood.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg een melding van een aanrijding met dodelijke afloop. Bij aankomst constateerden de agenten, dat het om een eenzijdig verkeersongeval ging, waarbij M.A. over de Commissaris Thurkowweg was gereden in de richting van de Constant Vredestraat. 

In een flauwe bocht ter hoogte van de SWM verloor de automobilist vermoedelijk vanwege zijn hoge snelheid de controle over de besturing van het voertuig. Hij kwam vervolgens tegen een stilstaand voertuig aan en was vrijwel op slag dood. Een arts stelde officieel de dood van de automobilist vast. 

De schade aan het voertuig was aanzienlijk en werd ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het verkeersslachtoffer was niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Het lichaam van M.A. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Dit verkeersongeval is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!