Argentinië: President Milei knuffelt met Trump

Javier Milei de rechts-populistische president van Argentinië, gaf Donald Trump zaterdag een extatische knuffel een dag na een ontmoeting met functionarissen van de regering-Biden in Buenos Aires.

Trump en Milei waren de grootste sprekers ter afsluiting van de jaarlijkse Conservative Political Action Conference buiten Washington. Tijdens hun backstage-begroeting, vastgelegd in een video die werd gepost door een campagnemedewerker van Trump, riep Milei “President!” en trok Trump naar binnen voor een stevige knuffel voordat ze samen op de foto gingen.

Milei trad in december aan nadat hij een door Trump geïnspireerde campagne had gevoerd, compleet met rode ‘Make Argentina Great Again’-hoeden, als knipoog naar de eigen ‘Make America Great Again’-beweging van de voormalige president.

error: Kopiëren mag niet!