Onderzoek naar Gebaar Ronaldo na Saoedische Pro League-wedstrijd

Cristiano Ronaldo, speler van Al-Nassr, ligt onder vuur na een schijnbaar aanstootgevend gebaar gericht aan rivaliserende fans na een 3-2 overwinning op Al-Shabab in de Saoedische Pro League. Ronaldo, die tijdens de wedstrijd een strafschop scoorde, werd na het eindsignaal op sociale media getoond terwijl hij een gebaar maakte dat als provocerend kan worden beschouwd. Dit incident, dat plaatsvond tegen de achtergrond van gezangen voor zijn rivaal Messi, wordt niet door televisiecamera’s vastgelegd maar heeft geleid tot kritiek en een onderzoek door de Saoedische voetbalfederatie (SAFF). Ronaldo, die sinds zijn overstap naar Riyad in december 2022 al 22 doelpunten heeft gescoord, ziet zijn team Al-Nassr vier punten achter staan op Al-Hilal in de competitie.

error: Kopiëren mag niet!