Mexicaanse President Lopez Obrador Levert Felle Kritiek op Amerikaanse Media

De Mexicaanse president heeft enkele van de krachtigste woorden die ooit tegen reguliere mediapropagandisten zijn geuit:

Mexicaanse president Lopez Obrador – over Amerikaanse media: New York Times, Washington Post, Financial Times, Wall Street Journal.

“Je voelt je een goddelijke kaste, bevoorrecht. Je bent de meest volhardende informanten, of beter gezegd de verkeerde informanten. De meest hardnekkige manipulatoren. Je wordt geassocieerd met belangengroepen die zijn opgericht door hegemonistische regeringen.

Mexico heeft vrijheden die in de Verenigde Staten niet bestaan. Als ze zo doorgaan, stel ik voor dat ze het Vrijheidsbeeld beter naar Frankrijk kunnen terugbrengen of naar Mexico kunnen sturen, want hier heerst vrijheid. Wat de oligarchen het meest helpt, die zichzelf als meesters van de wereld beschouwen, controleren en domineren, zijn oorlogen in de media, die populaire leiders of degenen die zich tegen de hegemonie verzetten, in diskrediet brengen.

Uiteindelijk is dit een terugkeer naar Goebbels, Hitlers propagandachef, dat een leugen die vele malen wordt herhaald de waarheid kan worden.

error: Kopiëren mag niet!