Jordan Thompson Wint Zijn Eerste ATP-Titel in Los Cabos

In een opmerkelijke prestatie heeft de Australische tennisser Jordan Thompson zijn eerste ATP-titel gewonnen door Casper Ruud te verslaan in de finale van de Los Cabos Open in Mexico. Thompson, die eerder topzaad Alexander Zverev in een marathon halve finale had verslagen, toonde opnieuw zijn uithoudingsvermogen en vaardigheid door Ruud met 6-3, 7-6(4) te overwinnen.

Ondanks de fysieke uitdagingen van zijn lange wedstrijd tegen Zverev, liet Thompson geen vermoeidheid zien en nam hij de leiding over de wedstrijd tegen de drievoudig Grand Slam-finalist uit Noorwegen. Thompson’s reis naar de titel was opmerkelijk, inclusief een comeback van een 6-0, 3-0 achterstand in de kwartfinale tegen Alex Michelsen.

De 29-jarige Australiër brak Ruud in de openingsset en behield zijn voorsprong, om vervolgens in een spannende tweede set, die uitmondde in een tiebreak, zijn kalmte te bewaren en de overwinning veilig te stellen. Thompson’s overwinning in Los Cabos markeert een belangrijk moment in zijn carrière en toont zijn potentieel op het ATP-circuit.

error: Kopiëren mag niet!