Jennifer Lopez deelt de inspiratie voor haar jurkontwerp 

Jennifer Lopez weet wat een jurk tijdloos maakt. De ‘This Is Me…Now’-zangeres (54), heeft tijdens haar decennialange carrière talloze memorabele outfits gedragen, van gezwollen roze creaties tot die iconische diepe groene jurk van Versace. Maar toen ze in augustus 2022 ‘ja’ zei tegen de 51-jarige Ben Affleck, wilde het mode-icoon er zeker van zijn dat ze een trouwjurk droeg die haar vertegenwoordigde en ook passend was voor het huwelijk in Riceboro, Georgia.

“We trouwden in Savannah en ik wilde dat het traditioneel Latijn zou zijn, maar soms ook een beetje Southern Belle-achtig”, onthulde ze in een recent interview met Vogue, waarin ze sprak over enkele van haar eerdere outfits.

Voor haar grote dag wendde Lopez zich tot Ralph Lauren en liep uiteindelijk door het gangpad in een jurk met ruches en kapmouwtjes en een uitsparing aan de achterkant. “Er is een mix daarvan, dat hebben ze zeker bereikt met deze jurk”, merkte ze op. “Er zat een lange trein in en het was zo lastig om er in te lopen.”

Later op de avond droeg ze een mouwloos, uitgesneden ontwerp van hetzelfde merk. Natuurlijk was Lopez niet alleen tevreden met één trouwjurk; ze droeg zelfs drie verschillende Ralph Lauren-jurken tijdens de over-the-top ceremonie en receptie.

Nadat hij ‘Jawel’ had gezegd, veranderde de superster in een adembenemende, op een kroonluchter geïnspireerde jurk die druipend was van duizenden parelsnoeren en versieringen van Swarovski-kristal.

error: Kopiëren mag niet!