Acties SLM-personeel aangekondigd na vakbondsbesluit

Leden van de SLM-personeelsbond hebben besloten om actie te ondernemen naar aanleiding van de besluiten die zijn genomen tijdens de algemene ledenvergadering (alv) vanochtend, maandag 26 februari. De vakbond heeft deze besluiten formeel gecommuniceerd aan de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM).

Volgens de aankondiging zullen leden die niet belast zijn met vluchtafhandeling hun werkzaamheden uitvoeren tot 12:00 uur en zullen daarna de werkplek verlaten. Leden die wel verantwoordelijk zijn voor vluchtafhandeling zullen hun werkzaamheden twee uur later dan normaal beginnen. Beveiligingspersoneel dat niet direct betrokken is bij de vluchtafhandeling zal de normale taken blijven uitvoeren.

Deze acties zijn een reactie op onopgeloste kwesties binnen de organisatie, waarbij de bond benadrukt dat de veiligheid van vluchten en passagiers gewaarborgd blijft. Een nieuwe algemene ledenvergadering is gepland voor morgenochtend om acht uur, waar het vervolg van de acties zal worden besproken.

De vakbond roept alle leden op alert te blijven en paraat te staan voor verdere instructies. Met deze acties hoopt de bond de aandacht van het management te trekken en tot een oplossing te komen voor de aangekaarte problematiek.

error: Kopiëren mag niet!