“Hera Pheri is voor mij een afgesloten hoofdstuk” onthult Priyadarshan

De griezelige thriller van Akshay Kumar ondergaat scriptaanpassingen. Priyadarshan en Akshay Kumar werken opnieuw samen aan een griezelige thriller waarvan de opnames in september beginnen. De regisseur brengt wijzigingen aan in het script om originaliteit toe te voegen, met als doel zowel hemzelf als Kumar naar nieuwe creatieve gebieden te brengen.

In een interview met Timesnow zei Priyadarshan: “Mijn dagen met Hera Pheri liggen achter me.”

De veelgeprezen filmmaker en de zeer productieve Akshay Kumar bereiden zich voor op hun samenwerking in een horrorthriller die in september van start gaat. Priyadarshan verklaarde in een interview dat zijn team van scenarioschrijvers teruggaat om enkele wijzigingen aan te brengen.

Hij zei: “Hoewel het concept briljant is, had ik het gevoel dat er gebieden waren die verfijning nodig hadden. De film laat zich het beste omschrijven als een bovennatuurlijke thriller waarbij het publiek tot het einde blijft raden of er sprake is van een spookachtige aanwezigheid of niet. Het is onbekend terrein voor zowel Akshay als mij.”

Priyadarshan benadrukt zijn afkeer van herhaling door te zeggen: “Ik kan me niet op bekend terrein begeven; het onderdrukt mijn creativiteit. Daarom heb ik het aanbod voor Hera Pheri 2 afgewezen. Voor mij is dat hoofdstuk afgesloten.

error: Kopiëren mag niet!