Emraan Hashmi over nepotisme in nieuwe webserie’SHOWTIME’

Emraan Hashmi staat klaar om het publiek te boeien met zijn vertolking van Raghu in de komende webserie ‘SHOWTIME’, die kan worden omschreven als een clandestiene openbaring. De trailer heeft al voor opwinding onder de fans gezorgd door een glimp te bieden van de onontgonnen facetten van Bollywood, waarbij zowel de positieve als de negatieve aspecten ervan worden belicht, of misschien wel de kant die zelden wordt besproken.

Het is een oneerlijk voordeel voor mensen die binnen zitten, en waarschijnlijk geven ze niet genoeg kansen aan mensen van buitenaf, wat verre van waar is.”

Hij vertelde verder en verduidelijkte: “Er worden kansen gegeven aan mensen van buitenaf. En de vraag rijst altijd: wat betekent nepotisme? Het betekent het oneerlijke voordeel dat aan mensen van dezelfde stam in sociale kringen wordt gegeven, wat tot op zekere hoogte, zou waar kunnen zijn, en het geldt niet alleen voor onze sector. Ik denk dat er verschillende industrieën zijn waarin je je eigen familielid, een vriend, een persoon uit zijn stam of een vriendenkring zou geven en pushen, en waarom niet? Omdat er dingen zijn die daarin vloeien, zoals vertrouwen, loyaliteit, verwantschap en juist de mensen die met de vinger wijzen. Als ze deze hand zouden krijgen in het leven, als ze genetisch geboren zouden worden in een familie waar het een bloedlijn en een familiebedrijf was, wat zouden ze dan doen?”

“Ze zouden hetzelfde doen, want als mensen promotie maken en kansen geven aan hun eigen zoon, zal er geen tweede gedachte zijn om iemand anders te geven die meer getalenteerd is dan jouw zoon.”

SHOWTIME gaat op 8 maart in première op met een getalenteerde groep acteurs, waaronder Emraan Hashmi, Nasseeruddin Shah, Shriya Saran, Rajeev Khandelwal, Mouni Roy en Mahima Makwana.

error: Kopiëren mag niet!