Broers (37 en 39) met elkaar tijdens woordenwisseling op de vuist

Agenten van het politiebureau Livorno hebben woensdag 14 februari de 39-jarige verdachte A.O. ter zake ernstige mishandeling aangehouden.

Zijn 37-jarige broer A.D. deed die dag aangifte tegen hem. Volgens de jongere broer had zijn broer hem na een woordenwisseling ernstig mishandeld op zijn woonadres in het ressort Livorno.

Uit het voorlopig onderzoek van de politie is gebleken, dat A.D. samen met zijn broers A.O. en A.B. op één erf wonen en dat de aangever enkele weken in het binnenland vertoefde. Nadat hij bij zijn woning arriveerde, wilde hij een ruzie tussen hem en zijn jongere broer A.B uitpraten, maar ze raakten daarbij weer in een woordenwisseling, waarbij zijn jongere broer hem een verrader noemde. 

Zijn oudere broer A.O., die een en ander had gevolgd, kwam ertussen om de ruzie te beslechten. Terwijl A.B. wegliep, confronteerde de aangever hem met het geval, waarop A.B. zei dat hij ook een verrader was en daardoor zich met niemand van de familie meer wilde bemoeien en dat hij voor zichzelf bepaalt. 

Deze uitspraken vielen niet in goede aarde bij A.O., waarop hij zijn jongere broer enkele vuistslagen toebracht op zijn borst, waardoor A.D. op de grond viel. De twee vechtende broers werden door een ander familielid uit elkaar gehaald waarna het slachtoffer aangifte deed tegen zijn broer. 

A.D. klaagde van pijn over zijn gehele lichaam en heeft door de val een gekneusde vinger opgelopen en werd voor medische behandeling verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

De broer werd door de politie aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Hangende het onderzoek is de verdachte A.O., na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!