Megan Fox gaat strapless in een witte jurk met korset en punk-geïnspireerde twists 

Fox droeg een witte strapless jurk met een silhouet met korset, zwoele split en fijne draperingen. Ze voegde een punk-twist toe aan haar look met een zwarte choker en vampierrode lip. De actrice heeft onlangs haar donkerbruine lokken roze geverfd en onthulde haar nieuwe kapsel eerder deze maand tijdens de Grammy Awards.

In november sprak Fox met WWD om haar nieuwe poëzieboek ‘Pretty Boys Are Poisonous’ te bespreken, evenals de opvoeding van haar drie zonen, Noah, Bodhi en Journey, die ze deelt met ex-man Brian Austin Green.

“Ik denk dat het, omdat ik zoons heb, heel belangrijk voor me is om jongens op te voeden die niet zijn zoals de mannen met wie ik ben geweest”, zei ze “Het is heel belangrijk voor mij om jongens op te voeden die een zeer diepe emotionele intimiteit met hun partner kunnen hebben.”

Fox besprak ook haar evoluerende relatie met mode nadat ze in een hokje was geplaatst als sekssymbool. Ze noemde de stijl van haar personage in ‘Jennifer’s Body’ een belangrijke inspiratiebron. “Ik heb het gevoel dat dit zo’n goede weergave is van wie ik in het algemeen ben. En voordat ze in een demon werd veranderd en een gothic-icoon werd, was [Jennifer] een typische cheerleader, Forever 21-meisje. Ze was dat typische meisje, maar er was ook een andere kant aan haar, waar ze het soort demonische tovenares werd.  En ik ben beide dingen, en dat ben ik altijd geweest”, zei Fox.

De People’s Choice Awards, waarbij stemmen van fans en het grote publiek worden gevraagd, ontstond in 1975. De 49e jaarlijkse uitreiking vindt plaats op 18 februari in de Barker Hangar in Los Angeles. De categorieën van de prijsuitreiking, gepresenteerd door “Barbie”-ster Simu Liu, omvatten meerdere popcultuurmedia, waaronder muziek, televisie, film en sport.

error: Kopiëren mag niet!