Lenny Kravitz wordt volledige rockster in pak zonder shirt tijdens People’s Choice Awards 2024

Lenny Kravitz (59) werd onlangs geëerd met de muziekicoonprijs. Daarna bracht hij een medley van nummers uit zijn legendarische catalogus ten gehore . Maar voordat hij voor dit betekenisvolle moment het podium betrad, maakte de rocker een fashionstatement op de rode loper.

Kravitz droeg een pak met een blazer met dramatische schouders en één mouw, en liet een overhemd achterwege. Hij werd versierd met een maliënkolder en een extra grote zonnebril. Kravitz is een professional in het er moeiteloos cool uitzien.

Bij het bijwonen van de Critics’ Choice Awards 2024 in een op maat gemaakt Laquan Smith jasje met dubbele rij knopen, liet de ‘Again’-zanger zijn fitte lichaamsbouw zien in het uitgesneden ontwerp. Hij combineerde het pak met een gekleurde Ray-Ban pilotenzonnebril, talloze kettingen en een kettingriem. Zijn Critics’ Choice-ensemble weerspiegelde zijn Golden Globes-outfit van de week ervoor, waar hij een jumpsuit van Alexander McQueen droeg die ook zijn borst en zijkanten ontblootte. 

Over zijn kenmerkende silhouet zei hij tegen KTLA 5: “Ik heb niet veel shirts. Weet je, ik woon op de Bahama’s. Ik houd het een beetje basic.”

De bekroonde artiest heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen albums verkocht en won van 1999 tot 2002 vier opeenvolgende Grammy’s voor de beste mannelijke rockvocale uitvoering.

error: Kopiëren mag niet!