Sergio Cliften Leidsman gezocht voor medeplichtigheid aan moord en doodslag

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Sergio Cliften Leidsman,geboren op 5 maart 1987 in het district Brokopondo en wonende aan de Ketjapweg nummer 14 in het district Wanica en te Gaisamaiweg nummer 14 te Brownsweg in het district Brokopondo.

De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan medeplichtigheid aan moord; doodslag en overtreding van de Vuurwapenwet. Hij is wapendrager.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten via de telefoonnummers 403645 / 403252, het Command Center (CC) via het verkorte telefoonnummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!