Man redt 64-jarige buurvrouw en jongetje (4) bij woningbrand te Para

Het politiebureau Rijsdijk kreeg zondagochtend rond acht uur de melding van een woningbrand aan de Paramoeroestraat te Para. Het ging een laagbouwwoning die geheel uit steen was opgetrokken en volledig met inboedel is afgebrand. 

De 64 jarige bewoonster, Olivia, die een visuele beperking heeft, verklaarde tegenover de politie, dat zij niet weet wat de oorzaak is van de brand. Ze was alleen met haar 4-jarige kleinzoon thuis en was op het moment van de brand in de badkamer. 

De buurman heeft haar en haar kleinzoon in veiligheid gebracht waardoor zij ongedeerd zijn gebleven.

De brandweer was snel ter plaatse en had omstreeks negen uur het vuur onder controle. In belang van het onderzoek werd de Forensisch Onderzoek Unit ingeschakeld.

Het onderzoek duurt voort, zo meldt de politie Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!