23-jarige bromfietser overlijdt na botsing tegen geparkeerde auto

Agenten van politiebureau Geyersvlijt gingen zocndagochtend rond kwart over twee naar een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets op de Ringweg-Noord ter hoogte van Hesdy’s Bbq

Ter plaatse trof de politie de 23-jarige bromfietser Danny S. bewusteloos op de grond aan. Aangezien Danny niet aanspreekbaar was en de aard van de verwondingen ernstig was, werd hij in een ingeschakelde ambulance naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) vervoerd. Omstreeks 04.00 uur is hij aan zijn verwondingen overleden.

Volgens het voorlopig onderzoek reed de Danny over de Ringweg-Noord in de richting van de Johannes Vermeerstraat, terwijl een auto voor Hesdy’s Bbq stond geparkeerd. Volgens getuigenverklaringen haalde de bromfietser een groep vrienden op bromfietsen in en reed kort daarna tegen de geparkeerde auto.

Het verder onderzoek in deze wordt door de politie van bureau Geyersvlijt voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!