Taxichauffeur hosselt als gasbomdief op diverse adressen

De politie van het politiebureau Lelydorp ontving zondagochtend omstreeks half vier een dieven melding van het Command Center (CC) aan de Zwampweg. Naar aanleiding daarvan gingen agenten naar de opgegeven locatie voor onderzoek.

Ter plaatse werden drie benadeelden van afzonderlijke woonadressen aangetroffen, wiens gascilinders waren gestolen, 3 van 28 lbs en 1 van 20 lbs.

Nadat de benadeelden afzonderlijk aangifte hadden gedaan, werd er in de nabije omgeving gesurveilleerd.

Een gascilinder van 28 lbs werd op de berm van de Djojoastrostraat, een zijstraat van de Zwampweg aangetroffen en drie andere gascilinders (twee van 28 lbs en een van 20 lbs) lagen enkele meters verder op de berm.

Ongeveer 100 meter verwijderd van de Djojoastrostraat stond een Toyota Raum onbeheerd voor een inrit van een verlaten perceel geparkeerd. Het gebied werd uitgekamd en omstreeks 04.20 uur werd de 44-jarige verdachte G.P., die taxichauffeur beweert te zijn, door de Surveillance Midden aangehouden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie werd de verdachte in verzekering gesteld. De afdeling Recherche Midden Suriname is belast met het verdere onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!