“Real Madrid stelt teleur met gelijkspel tegen Rayo Vallecano”

Real Madrid liet punten liggen in de strijd om de La Liga-titel door slechts een 1-1 gelijkspel tegen Rayo Vallecano te behalen, maar vergrootte desondanks hun voorsprong aan kop naar zes punten. Joselu zette de bezoekers vroeg op voorsprong, maar Rayo’s Raul de Tomas maakte gelijk vanaf de penalty stip tijdens de eerste wedstrijd van coach Inigo Perez. Het resultaat betekende een gemiste kans voor Real Madrid om hun voorsprong verder uit te breiden, vooral gezien het feit dat hun directe concurrent, Girona, nog moest spelen. Real Madrid blijft ondanks het gelijkspel dominant in de competitie met slechts één verlies en een ongeslagen reeks van 19 wedstrijden. Rayo, nu onder leiding van Perez, zal blij zijn met het punt tegen de machtige buren, vooral na zeven wedstrijden zonder overwinning in alle competities.

error: Kopiëren mag niet!