De nieuwste geruchtenrelatie van Kim Kardashian en Odell Beckham Jr 

Kim Kardashian laat fans speculeren of zij en Odell Beckham Jr daadwerkelijk aan het daten zijn nadat ze zich niet erg romantisch gedroegen op een feestje in Las Vegas, Nevada. Het vermeende stel werd online bespot nadat iemand Kim en Odell had gefilmd terwijl ze ongemakkelijk met elkaar omgingen op het feest, en dit op social media had geüpload.

In de clip had Odell, 31, zich voorovergebogen en Kim, 43, een knuffel gegeven, maar niet een die weerspiegelde hoe lang ze naar verluidt al aan het daten waren. De NFL-ster leek de reality-persoonlijkheid op afstand te houden, in plaats van haar nauwlettend in de gaten te houden. Odells reactie leek een reactie te zijn op de manier waarop Kim terughoudend leek om hem in het openbaar te omhelzen.

Hoewel de pro-atleet zijn hand op de heupen van de moeder van vier had gelegd, leek de relatie tussen de twee nog steeds erg platonisch. Het fragment vond zijn weg naar een forum op Reddit, waar velen niet geloofden dat er meer was dan vriendschap tussen Kim en Odell.

“Ziet het eruit alsof deze twee al acht tot negen maanden aan het daten zijn”, vroeg een criticus sarcastisch. Ze gingen verder met een verhaal over wat volgens hen de waarheid was over de A-listers: “Bahaha, nee, ze is zo onhandig??? Kim orkestreerde een hele verhaallijn in Las Vegas om samen met Odell te zien…”

Hoewel Kim en Odell in de circulerende clip niet als een stel leken, betekent dit niet dat ze dat niet zijn. Afgelopen weekend werden de twee gefotografeerd in hun hotel nadat ze stiekem een ​​Super Bowl-feest in Las Vegas waren binnengeslopen, zo meldde de Amerikaanse Sun exclusief.

error: Kopiëren mag niet!