Vernielingen Brasaplein in Nieuw Nickerie en omgeving houden niet op

De vele vernielingen aan het meubilair op het Brasaplein en ook in de directe omgeving blijven aanhouden. Los van het feit dat de vandalen het meubilair vernietigen, hebben zij nu ook hun zinnen gezet op de aanwezige aanplant, zo meldt het Burger Informatie Centrum Nickerie.

Getracht wordt om middels beplantingen de omgeving in het centrum van Nieuw Nickerie aantrekkelijk te maken, maar met het gedrag van deze onverantwoordelijke personen lukt het niet altijd even vlot.

Vanuit de leiding van het district Nickerie wordt er ten overvloede een beroep gedaan op deze vandalen om hun gedrag te veranderen. 

“Wij zijn met ons allen verantwoordelijk voor een schoon en leefbaar district Nickerie”, aldus het commissariaat.

Districtscommissaris Senrita Gobardhan deed overigens ook al in de laatste week van september 2022 een dringend beroep op de samenleving om samen met elkaar erop toe te zien dat vandalistische praktijken niet worden voortgezet.

Ten overvloede werd gevraagd aan de samenleving om het plein en omgeving na bezoek netjes achter te laten, zodat anderen ook kunnen genieten van deze locatie.

“Het plein is van de gemeenschap. laten wij het netjes onderhouden en niet vernietigen”, sprak destijds de districtscommissaris.

Gobardhan in september 2022: “Het blijkt dat vandalen niet van plan zijn ons bekende Brasaplein in het centrum van het district Nickerie met rust te laten.” Vandalen waren ook toen overgegaan op het vernielen van de jonge aanplant. Enkele weken daarvoor, op 29 augustus 2022, werdem er met de komst van Indiase parlementsleden in Nieuw Nickerie enkele schaduwrijke Flamboyant plantjes geplant op het Brasaplein. “Jammer dat nu reeds de hele top van deze plantjes is afgebroken door gevoelloze lieden in onze samenleving”. aldus Gobardhan, destijds. “Ons geliefd district moeten wij gezamenlijk onderhouden en verder verfraaien

error: Kopiëren mag niet!