Op Valentijnsdag 2024 hebben Deepika en Ranveer een reclamespot opgenomen

Een nieuwe foto met Deepika Padukone en Ranveer Singh van een reclamespot op Valentijnsdag is populair op social media, en om de juiste redenen. Op de foto waar we het over hebben, is het beroemdhedenpaar te zien in witte outfits. Op de foto, die op Reddit werd gedeeld, zijn zowel Deepika als Ranveer te zien terwijl ze breed glimlachend op een bank zitten. Ze poseren voor de foto met een van de bemanningsleden.

De persoon deelde de foto met het onderschrift: “Valentijn binnenhalen door te fotograferen met het meest schattige stel.”

Onlangs ging een video van het koppel van hun Belgische reis viraal op socialemediaplatforms. In de video waar we het over hebben, is de Cocktail-ster te zien terwijl ze een kledingwinkel binnenloopt met een bos kleren aan haar arm, terwijl Ranveer achter haar loopt. Ranveer en Deepika liepen hand in hand nadat ze het winkelcentrum hadden verlaten.

Ranveer en Deepika waren in november vorig jaar in België voor hun vijfde huwelijksverjaardag. Ondertussen zal Deepika Padukone op het werkfront dit jaar een van de presentatoren zijn bij de BAFTA Awards. De actrice deelde de lijst met presentatoren op haar Instagram-verhaal en schreef eenvoudigweg ‘Dankbaarheid’. Andere presentatoren zijn onder meer voetballegende David Beckham, zanger Dua Lipa, Cate Blanchett, Bridgerton-ster Adjoa Andoh, Hugh Grant, Lily Collins, Emma Corrin, Gillian Anderson, Himesh Patel en Idris Elba.

error: Kopiëren mag niet!