Alia Bhatt doorkruist alle tinten groen en chic in een ombre broekpak bij lancering ‘Poacher’ trailer

Voor de trailerlancering van Poacher komt Alia Bhatt door met de energie van haar baasvrouw in een ombre broekpak. Alia Bhatt heeft sinds haar debuut in Student Of The Year vele harten veroverd. Sindsdien heeft de actrice miljoenen volgers gekregen vanwege haar fenomenale optredens, moeiteloze schoonheid en make-up, en chique mode-keuzes. 

De actrice heeft ook veel titels op haar naam staan, waarvan de recente die van producer is. Voor de trailerlancering van de webserie Poacher, die ze samen met zus Shaheen Bhatt bijwoonde, was de diva te zien in een stijlvol ombre broekpak. De elegante en toch pittige outfit bestond uit een blazer met volledige mouwen in gradiënten van pastelgroen tot donker diepgroen. De blazer had ook gouden knopen aan de voorkant en de polslijn. Alia combineerde het met een uitlopende broek in hetzelfde ombrepatroon. De schoonheid liet haar lokken los in natuurlijke golven en koos voor bedauwde make-up, waaronder een roze wangkleur, een vleugje kohl in haar ogen en een blozende lipkleur.

Van broekpakken tot jurken tot sari’s, Alia Bhatt heeft het allemaal geprobeerd. Haar recente blik op de Filmfare Awards was behoorlijk adembenemend.

De ster die de prijs voor Beste Actrice won, liep over de rode loper in een prachtig, op maat gemaakt ensemble van designerlabel Anamika Khanna. De goudkleurige outfit bestond uit een aansluitend korsetlijfje versierd met kant en een geplooid broekje in sari-stijl met een zwierige pallu. Alia liet haar lokken op een strakke manier los en koos voor minimale bedauwde make-up en subtiele glamour.

Voor de inauguratieceremonie van Jio World Plaza zag Alia Bhatt er adembenemend mooi uit in een strapless Gaurav Gupta-nummer. De buisjurk had een lijfje met korsetten, doorschijnende panelen en gestructureerde golfachtige patronen op de flare, wat een dramatisch randje aan de monochrome outfit toevoegde. Ze droeg een paar statement-oorbellen bij de look en hield haar make-up subtiel.

error: Kopiëren mag niet!