De familie Knowles heeft een nieuwe naam die de krantenkoppen haalt

Maak kennis met Daniel Julez J. Smith Jr., het neefje en catwalkmodel van Beyoncé. Daniel Julez Smith Jr., de zoon van Solange Knowles en haar ex-man Daniel Smith, debuteerden dinsdag als catwalkmodel tijdens de Luar herfst 2024 modeshow in New York.

Jr. droeg een leren jas en werd ondersteund door zijn oma, Tina Knowles, en zijn superster-tante, Beyoncé, die op de eerste rij van de show zaten.

Zijn eerste baan als model kwam op slechts 3-jarige leeftijd toen hij werd uitgenodigd om het gezicht te zijn van een lijn hiphop-geïnspireerd speelgoed genaamd “Baby Jamz: Daily Lessons and Jamz Sessions”, gecreëerd door Music World Entertainment, eigendom van  door zijn grootvader, Matthew Knowles.

Smith Jr. dook op jonge leeftijd in de modewereld en vergezelde zijn moeder op Macy’s evenement, waar hij Anna Dello Russo aankondigde als de nieuwe hoofdredacteur voor de hedendaagse lijn INC International Concepts.

Tijdens zijn tienerjaren onthulde Smith Jr. een passie voor sport. “Basketbal. Dat is mijn leven, alsof dat alles is wat ik doe, basketbal en school”, vertelde hij in 2019 aan radiostation 97.9 The Box.

Smith Jr. is vaak te zien op evenementen georganiseerd door Beyoncé. Hij heeft eerder met veel beroemdheden op de foto gezeten, waaronder Meghan Thee Stallion. In 2020 organiseerden Beyoncé en haar man, Jay Z, een feest in hun landhuis in Bel-Air om de 16e verjaardag van Smith Jr. te vieren.

In 2022 toonde Smith Jr. zijn liefde voor hiphop op TikTok, waar hij video’s deelde met rapnummers. In 2023 woonde hij de wereldpremière bij van “Renassaince: A Film by Beyoncé” in Los Angeles met Tina Knowles. Op zijn Instagram-account heeft Smith Jr. meer dan 70.000 volgers en tot nu toe zijn er slechts twee berichten gepubliceerd. Het jonge model gebruikt het social mediaplatform vaak om updates over zijn carrière en verschillende outfits te delen op Instagram Stories.

error: Kopiëren mag niet!