Rohit Shetty: “Singham werd in minder dan vijf maanden voltooid”

Rohit Shetty onthulde de reden waarom hij zijn ’team’ een eer gaf naast zijn naam in Singham. Filmmaker Rohit Shetty is helemaal klaar om zijn digitale debuut te maken met het komende drama Indian Police Force.

De filmmaker, bekend van actiehits als de Singham-serie, zei dat de film Singham uit 2011, met Ajay Devgn, in vier en een halve maand was voltooid. Rohit gaf zijn hardwerkende team, dat twintig uur per dag werkte, de eer om dit mogelijk te maken.

In een gesprek met Bharti Singh en Haarsh Limbachiyaa legde Rohit uit waarom hij aan het einde van de film ‘By Rohit Shetty and team’ gebruikte. Hij zei: “We hebben allemaal samengewerkt. Singham werd in 4,5 maand voltooid en vroeger werkten we twintig uur per dag. Dat zal niet alleen gebeuren met mijn werk en toewijding, zo’n team hebben we nodig. Hetzelfde team is tot op de dag van vandaag bij mij en ze hebben nooit geklaagd als ze meer dan 20 uur moesten werken. Daarom vond ik het belangrijk om hen de eer te geven.”

Rohit Shetty herinnerde zich dat ze na Golmaal 3 helemaal klaar waren voor Bol Bachchan en Chennai Express. Hij kreeg echter het gevoel het publiek te bedriegen door opeenvolgende komische films te maken en wilde daarom iets anders doen. Toen een van de schrijvers van Bol Bachchan een pauze nam, sprak hij met Ajay Devgn en het duo sprak af om samen een film te maken.

Hij zei: “Ik zei tegen Ajay: ‘We zullen deze film binnen vier maanden maken en uitbrengen.’ Hij zei: ‘Weet je het zeker? Hoe kunnen we dat in vier maanden doen?’ We begonnen met de opnames voor de film op 4 maart en brachten hem uit op 22 juli. We hebben deze film opgenomen in Goa en Mumbai.”

Bajirao Singham van Ajay Devgan is binnenkort weer te zien in Rohit’s Singham Again. In de film spelen ook Akshay Kumar, Ranveer Singh, Tiger Shroff, Kareena Kapoor en Deepika Padukone.

error: Kopiëren mag niet!