Kiara Advani juicht voor echtgenoot Sidharth Malhotra

De langverwachte trailer van Rohit Shetty’s OTT regiedebuut ‘Indian Police Force’ is uit. In de drie minuten durende clip speelt Sidharth Malhotra een politieagent uit Delhi genaamd Kabir Malik, die zijn team leidt op jacht naar een crimineel achter verschillende bomaanslagen in de stad.

Nu is Kiara Advani erg onder de indruk van de trailer van de ‘Indian Police Force’ van haar man Sidharth Malhotra. Ze ging naar haar Instagram-verhaal om de trailer en haar enthousiasme voor de serie te delen. Ze schreef: “Dilli ka launda (vergezeld van emoji met hart-oog)”.

Rohit Shetty, bekend van actie- en komediefilms, is helemaal klaar om de OTT-wereld te betreden met hardcore actie, ‘Indian Police Force’. De cast van het ensemble bestaat verder uit Shilpa Shetty, Vivek Oberoi, Shweta Tiwari, Nikitin Dheer, Rituraj Singh, Mukesh Rishi en Lalit Parimoo in cruciale rollen.

Rohit Shetty deelde de trailer op Instagram en schreef: “De jacht begint vanaf 19 januari… Indiase politie, nieuwe serie alleen op @primevideoin.” De serie gaat op 19 januari 2024 in première op Amazon Prime Video.

error: Kopiëren mag niet!