Zelfs A$AP Rocky & Rihanna’s kinderen gaan 2024 in peak fashion

Veel drukke ouders gaan graag het huis uit zonder kinderen, maar A$AP Rocky en Rihanna zijn geen doorsnee ouders. Ri en Rocky nemen niet alleen de baby’s RZA en Riot Rose de hele tijd mee, maar de hele familie stemt zelfs hun designeroutfits op elkaar af.

Hun vakantie in Aspen, Colorado in 2023 was niet anders, en waarom zou dat ook zo zijn? Het hebben van twee baby’s onder de twee jaar heeft duidelijk geen tol geëist van de stijl van Rihanna en Rocky, zoals blijkt uit hun familie-uitje naar Aspen op 29 december.

Rihanna’s look was bedrieglijk eenvoudig: crèmekleurige Prada-blazer, grijze hoodie, bijpassende spijkerbroek en verdacht bekende laarzen, allemaal gedragen met mooie lange vlechten, een wijde outfit die niet veel verschilde van de vrijetijdslooks van haar partner.

Maar over A$AP Rocky gesproken, je weet al dat de meest stijlvolle gast ter wereld niet naar het evenement kwam gekleed als elke oude skivader. Rocky stormde uit de SUV met een onmisbare jas met koeienprint, een zilveren Bottega Veneta-leren broek van $ 11.000, een grijze hoodie die bij Rihanna paste (schattig) en een paar Bottega’s Haddock-laarzen.

Als ze er bekend uitzien, komt dat omdat Rocky ze feitelijk aan de wereld heeft geïntroduceerd. En oh ja, Rihanna draagt ​​hetzelfde paar (heel schattig). Het is een verfrissend flitsende terugkeer naar vorm voor Rocky, die zich sinds de geboorte van RZA in 2022 niet zo subtiel met papa-stijl bezighoudt. In plaats daarvan lijkt hij nu klaar om te feesten.

Toepasselijk waren ook de kinderen van het stel in stijl.  De bijna 2-jarige RZA droeg een schattige wollen jas met visgraatmotief over een preppy wintertrui, overhemd met kraag, kaki broek en Gucci-sokken. Wie heeft er eigenlijk schoenen nodig? Tenzij Bottega die laarzen in babymaten maakt. Zijn kleine broertje, de vier maanden oude Riot Rose, was net zo modieus in een kerstgroen Gucci-vest en een spijkerbroek met schattige kleine mocassinlaarsjes en een muts versierd met passende kleine oorflappen.

Ri en Rocky weten ook van nature hoe ze hun persoonlijke leven onder controle moeten houden. Zelfs als nieuwe ouders gaan deze twee nog steeds uit, leven ze hun leven en verschijnen ze uiteraard met enkele van ’s werelds wildste (en beste) outfits.

error: Kopiëren mag niet!