Julia Fox verklaart officieel dat Capri’s in 2024 in zijn

Als u uw garderobe in 2024 wilt vernieuwen, laat Julia Fox dan uw winkelwagentje inspireren. Terwijl ze het nieuwe jaar in Miami vierde, maakte de Uncut Gems-actrice een opvallende verschijning met haar gewaagde outfit, met een gewaagd paar capri’s als middelpunt. 

De unieke broekjes waren bijna volledig bedekt met een opvallende mosterdgele en grafietgrijze afbeelding, en hadden ook kastanjebruine en witte strepen die langs de zijkanten liepen. Gecoördineerde Fox-kleur via een verweerd grijs korset met twee witte racerstrepen in het midden van de buste en een kort leren moto-jack in lichtgeel. Ze verhoogde de lat met de rest van de elementen van haar ensemble: verfraaide beige pumps van een samenwerking tussen Jimmy Choo en Jean Paul Gaultier en een bijpassende zandkleurige tas.

Fox’s oudejaarsfeestlook was relatief ingetogen, vergeleken met enkele van haar meest virale streetstyle-momenten in 2023.

Haar kennende zullen we het komende jaar zeker nog meer opvallende modemomenten meemaken. Fox vertelde over haar experimentele gevoel voor stijl in een interview in 2022 met The Cut. “[Mijn publiciteitsteam zei]: ‘Oh, ze zijn een beetje te redactioneel’, ‘Het is te sexy.  Het is te provocerend. Het is te ver weg”, zei ze. “Ik had zoiets van: ‘Oké, ik denk dat ik gewoon meer Hollywood en saaier moet zijn.’ Maar f.. k dat verhaal als ik eruit wil komen en gekke dingen wil dragen – en dat is wat ik wil dragen.” 

error: Kopiëren mag niet!